De discussie laait na het centraal op

De discussie laait na het centraal op

Tijdens het centraal van vandaag is er een discussie ontstaan over de boodschappen. Bij de nieuwe structuur is het de bedoeling dat er voor 250 euro basisboodschappen wordt gedaan. Daarnaast krijgt elke bewoner 75 euro voor eigen boodschappen. Volgens Kevin komen ze op deze manier duurder uit dan dat ze nu uitkomen. Hierdoor ontstaat er een grote discussie met als gevolg dat Jessie en Jacco tijdens het centraal weglopen. Als de mannen buiten zitten doet Jessie zijn beklag. Er is onduidelijkheid. Maar ik kan je één ding zeggen Jac, als ik dingen introduceer is er nooit onduidelijk. Maar je weet pas wat je mist als het er niet meer is voegt hij eraan toe. Jacco is het met Jessie eens en vindt de onduidelijkheid erg vervelend. Er gebeuren ook dingen, die helemaal nergens over gaan gaat hij verder. Volgens hem gaat de nieuwe structuur van Bas met de belastingen, niet werken omdat er niet genoeg geld is. Ook na het centraal wordt er flink nagepraat. Buiten zoekt Jessie Billy op om te klagen over René. Hij zegt veel maar doet niks. Hij kan beter zijn bek houden en met een oplossing komen voegt hij eraan toe. Volgens Jessie en Billy zal het vandaag geen productieve dag worden omdat iedereen druk is met discussiëren. Wordt vervolgd?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. vijfde dimensie at 10:39

    wie heeft gezorgd voor die grote btw rekening onze boekhouder jessie jah die was lekker duidelijk nooit meer in de crisis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *