Chipp en Fay speculeren over de komst van drie nieuwe bewoners

Chipp en Fay speculeren over de komst van drie nieuwe bewoners

Tijd weer voor wat nieuws uit Utopia. Wat is vanmorgen allemaal gebeurd? We hebben een samenvatting zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Beau is vanochtend al vroeg uit de veren en maakt zich nuttig in de stal. Met een kruiwagen, bezem en hooivork mest ze de stallen uit en zorgt ze dat het koeienverblijf er weer netjes bij staat.
Met het vertrek van Jessie en Karin staat het huidige aantal bewoners nog maar op 13. Chipp en Fay speculeren over nieuwe bewoners. Fay denkt dat er in ieder geval één man zal worden toegevoegd aan de groep. Chipp vindt het vooral een spannend idee dat er binnen een paar weken drie nieuwe bewoners zullen zijn. Naast vervangers voor Karin en Jessie zal natuurlijk ook nog iemand via de verkiezingen Utopia betreden. Eind deze week staat de Hippie markt op het programma en de bewoners besluiten vandaag een groepsfoto te maken in dit thema. Met zijn allen verkleden ze zich als hippies en verzamelen ze buiten de loods, waar ze met Madilia’s camera een leuke groepsfoto maken. We komen zo weer met nieuw Utopia nieuws. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *