Madilia vraagt aan René of hij verliefd op Demi is

Madilia vraagt aan René of hij verliefd op Demi is

Madilia en René praten over de Japanse tuin die de René wil gaan maken. Zijn droom is een mooie vijver, kleurrijke planten en bloemen, een rustige plek om in de natuur te kunnen mediteren. Karin wilde hem hier graag mee helpen laat René weten, en hij vindt het dan ook erg jammer dat ze weg is. Wie weet komt er een mooie vrouw voor jou binnen antwoordt Madilia. René vindt dat er genoeg mooie vrouwen rondlopen in Utopia. Madilia vraagt vervolgens of hij verliefd is geworden, doelend op Demi. René vertelt haar enthousiast dat hij Demi vanaf dag één al interessant vond. Ik keek haar in de ogen en zag een stuk herkenning voegt hij eraan toe. Madilia probeert een reactie uit te lokken en zegt dat Demi ook een erg mooie meid is. René wijst naar zijn hart en zegt dat het vooral het innerlijk is waar hij naar kijkt. Demi is heel rustig en zo’n contrast met Fay en dat vind ik mooi aan haar. Ik kan mijzelf opleggen om niet verliefd te worden benadrukt hij. Het leeftijdsverschil is ook te groot, laat hij daarna aan Madilia weten. Madilia blijft het echter proberen en vraagt aan hem of hij Demi leuk vindt. Weer ontwijkt René de vraag en hij zegt dat hij iedereen leuk vindt. Demi misschien iets leuker dan de rest laat hij weten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *