Jeroen vertrouwd René voor geen meter

Jeroen vertrouwd René voor geen meter

Romy gaat het gesprek aan met Jeroen. De twee gaan samen op de schommelbank zitten Romy wil graag iets met hem bespreken.

Gisteren heeft ze namelijk vernomen dat René gevoelens zou hebben voor Demi. Hoe denk jij daarover? Dit is niet goed hoor antwoordt Jeroen. Ik kan er ook niet met mijn hoofd bij gaat Romy verder. Jeroen vertelt Romy dat hij René maar een rare man vindt, helemaal na wat er gisteren allemaal is gebeurd. Ik vertrouw hem voor geen cent voegt hij eraan toe. Dat René gevoelens had voor Demi dat wist iedereen maar dat die gevoelens er nog steeds zijn en alleen maar erger lijken te worden, dat vindt Jeroen maar vreemd. De twee kletsen nog even verder over René en als afsluiter van het gesprek wil Romy haar maatje een hart onder de riem steken. Ik denk echt dat jouw plan gaat werken Jeroen zegt ze, doelend op de nieuwe manier van werken die Jeroen heeft gepresenteerd. Jeroen neemt haar compliment dankbaar in ontvangst en hoopt uiteraard met haar mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Anna at 13:11

    Ik vertouw Rene niet nou hij de financiële gegevens doet .straks als Floor het overneemt klopt er geen moer met in en uitgaven
    En Floor jíj alleen geen Billy geen Rene want die vertouw ik niet en zeker geen Bas .en hoop dat jij je mond opendoet dat het al heel lang fout gaat met de kas .succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *