René houdt zijn verliefdheid voor Demi in

René houdt zijn verliefdheid voor Demi in

Als Romy René op de werkplaats ziet besluit ze hem aan te spreken over zijn mogelijke verliefdheid tegenover Demi.

Ik heb iets gehoord begint Romy het gesprek. Klopt het nou van jou en Demi of niet? René reageert verbaast en zegt dat Madilia net ook al bij hem is geweest met dezelfde vraag. En zegt dat hij Romy de waarheid zal vertellen. Hij geeft vervolgens toe dat hij Demi vanaf het eerste moment al leuk vond. Ik herkende iets in haar, ik keek in haar ogen en het leek alsof ik haar ergens van kende voegt hij eraan toe.  Maar gaat hij verder, ik kan ook rekenen. Hiermee doelt hij op het grote leeftijdsverschil tussen hem en Demi. Een verliefdheid tussen hen twee is om daarom geen optie. Ik zorg ervoor dat ik niet verliefd wordt op Demi. Maar op sommige momenten vind ik dat wel moeilijk. Romy snapt dit wel, want gevoelens kun je volgens haar niet zomaar tegenhouden. Het kan gewoon niet verzekert René. Romy bedankt haar mede bewoner voor zijn openhartigheid en geeft hem een dikke knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *