De nieuwe structuur van Jeroen zorgt wederom voor veel discussie

De nieuwe structuur van Jeroen zorgt wederom voor veel discussie

Beau, Jeroen, Floor, Chipp en Cemal zijn zojuist met elkaar het gesprek aan gegaan. De nieuwe structuur die Jeroen presenteerde is aangenomen. En het groepje gaat nu bespreken hoe ze het allemaal gaan vormgeven. Er begint een discussie over de persoonlijke doelen van iedereen. Waar gaat het geld naartoe en wat is een eerlijke verdeling vragen ze zich af. De groep wordt het niet eens over de procentuele verhoudingen die één ieder krijgt. Alle 15 bewoners hebben of willen een persoonlijk doel, ze discussiëren hoeveel geld daarvoor gespaard moet worden. Daarnaast wordt er besproken wat het zakgeld moet worden per persoon. Verschillende ideeën worden aangedragen maar niets lijkt ieders goedkeuring weg te dragen. De groep discussieert hevig maar ze lijken het over niets eens te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 15:41

    Worden de kledinglijnen van Jessi en Bil nog doorgezet daar zit misschien nog brood voor op plank in.Als er weer nieuwe dingen moeten worden uitgeprobeerd dan wordt het echt einde verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *