Demi niet blij door een roddel die in de loods verspreid wordt

Demi niet blij door een roddel die in de loods verspreid wordt

Romy besluit na het gesprek met René over zijn mogelijke verliefdheid tegenover Demi verslag uit te brengen. Romy vertelt Demi wat er allemaal gezegd is. En zij reageert niet bepaald blij.  Ik heb het je in vertrouwen verteld voegt ze eraan toe. Romy wist niet dat ze het niet door mocht vertellen. René heeft Chipp in vertrouwen verteld dat hij gevoelens heeft voor Demi. Dit heeft Chipp weer aan Fay verteld en natuurlijk vertelde Fay dit aan Demi. Ook Romy werd op de hoogte gebracht en inmiddels weet de hele groep het. Demi loopt wat boos weg van Romy met het excuus dat het begint te regenen en dat haar lakens nog buiten hangen. Het zijn drie regendruppels. Je hoeft toch niet zo spastisch te doen reageert Fay. Demi loopt gefrustreerd naar boven en hangt snel de schone lakens op. Ik snap er helemaal niks van, is dat erg vraagt Chipp die erbij komt. Ik denk eerder dat ze ergens anders geïrriteerd om is.

Samen leggen Demi en Fay het verhaal uit aan Chipp. En hij is niet blij. Hij noemt Romy een blaaskaak en zegt haar vervolgens dat hij het belachelijk vindt dat ze alles rondbazuint. Ach, je weet toch hoe het hier gaat… antwoordt Romy. Fay is ook van slag. Chipp gaat me niets meer vertellen. Nu is die jongen weer dagenlang boos op mij, terwijl ik er niets mee te maken heb legt ze uit. Dat is waar benadrukt Demi. Het gaat namelijk over mij en die griezel van een René voegt ze eraan toe. Fay en Demi besluiten niets meer tegen Romy te vertellen. Net op dat moment komt Romy binnen. Wat een ellende dit he, ik kan hier zo niet tegen zegt ze. Ja, jij hebt het veroorzaakt antwoordt Fay. Wanneer Demi van Romy hoort dat René dacht dat er een kans was, als Demi niet zoveel met Bas bezig was breekt haar klomp. Ik hoef die griezel niet! Waar baseert hij dit op? Ik heb hem niets te vertellen, hij moet mij uit zijn kop halen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. jolanda at 16:01

    Wat lopen die meiden alles te verdraaien. Ik heb het gesprek gevolgd tussen rene en romy e hij heeft dat zo niet gezegd! Dit is zo alles verdraaien en anders over brengen. Echt misselijk dit. Zielig voor rene.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *