Floor haar intenties zitten Chipp niet lekker

Floor haar intenties zitten Chipp niet lekker

Chipp komt Fay tegen nadat hij met enkele bewoners een bespreking heeft gehad over de invulling van de nieuwe structuur binnen Utopia. Ze hebben het gehad over het verdelen van het zakgeld en het behalen van persoonlijke doelen. Maar Chipp zit iets niet lekker. Je moet dit echt voor jezelf houden zegt hij dan ook tegen Fay. Ik maak mij zorgen om Floor, ze is heel apart voegt hij eraan toe. Fay vraagt nieuwsgierig waarom hij zo over haar denkt. Chipp antwoordt dat hij het niet eens is met de concepten van Floor en dat wanneer hij haar hierop aanspreekt ze hem direct beschuldigt van een aanval. Ik wilde echt bijna weglopen benadrukt hij geërgerd. Wat denkt zij roept Fay hard. Chipp kalmeert haar en vertelt dat ze haar als groep voor nu van haar plannen hebben afgeholpen. Hou je mond erover he herhaalt hij nog een keer. Natuurlijk doe ik dat antwoordt Fay. Terwijl Chipp wegloopt zegt hij dat ze ook niks tegen Demi mag vertellen. Lichtelijk geïrriteerd loopt Fay de loods in. Ik mag van Chipp iets niet vertellen aan je zegt ze sarcastisch tegen Demi en Romy. De twee kijken Fay wat geschrokken aan. Wat dan vraagt Demi door. Maar Fay lijkt stijf haar mond dicht te houden en loopt verder. Ik vertel niets door als je dat van me vraagt probeert Romy nog. Maar nadat zij eerder vandaag Rene naar Demi vroeg zonder dat dit de bedoeling was krijgt ook zij niets van Fay te horen over Floor.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Grumpy at 16:48

    Moet Chipp in de nieuwe structuur (de zoveelste al) eindelijk eens iets geen presteren?
    Gaat niet lukken, de aard van het beestje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *