Demi en Fay willen een wereldrecord verbreken

Demi en Fay willen een wereldrecord verbreken

Afgelopen avond lieten Demi en Fay de zoemer loeien. De twee willen voor de groep een presentatie geven over meerlingen.

Demi en Fay hebben een papier in de hand en de beamer staat klaar. Er volgt een presentatie over meerlingen. Niet iedereen zit hierop te wachten maar toch komt iedereen erbij zitten. Na een hoop feitjes en weetjes en het laten zien van bekende tweelingen komen Demi en Fay met de mededeling waarvoor ze de bewoners eigenlijk bij elkaar hebben geroepen. Ze willen namelijk op 9 september 2017 een wereldrecord verbreken. Ze willen de Guinness World Records halen met een meerlingen evenement in Utopia. Zoveel mogelijk tweelingen, drielingen of meer op hetzelfde terrein. Natuurlijk is iedereen welkom. Maar voornamelijk meerlingen mogen zich samen aanmelden via inwoners@talpa.tv Het moet volgens Demi en Fay een ware beleving worden en ze hopen het record te kunnen verbreken. Veel bewoners zijn enthousiast voor een extra evenement deze zomer. Het is tenslotte nog steeds crisis. En denken daarom ook graag mee. Laten we dan ook allemaal hetzelfde aantrekken roept Bas vrolijk. Denk jij dat dit evenement kans van slagen heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 120    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 10:52

    Die 2 hebben het echt niet zelf bedacht.Want het zijn in hun gedrag nog 2 kleuters. En die huppulen ,schreeuwen en spelen nog graag. Naar huis met ze. Eerst maar eens volwassenen worden.

  2. Zomaar een lezer at 10:50

    Niets is speciaal, zo’n meerlingenbijeenkomst is al vaker georganiseerd. En hoeveel meerlingen denken ze op het terrein van Utopia kwijt te kunnen?

    Gaat alleen maar weer geld kosten denk ik, geld dat ze nu al niet meer hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *