Billy organiseert een kook quiz voor de groep

Billy organiseert een kook quiz voor de groep

Afgelopen avond is er naast de mededeling van Demi en Fay dat ze een wereldrecord willen verbreken nog meer gebeurd. Het was namelijk een gezellige avond. De laatste tijd probeert de groep steeds meer dingen samen te doen. Om een leuke sfeer te houden. Afgelopen avond deden de bewoners een spelletje, en werd er gezellig gekletst. Eerder deden de bewoners al een spelletjes avond en Billy had ook iets in petto voor de rest. Ze heeft namelijk een quiz georganiseerd. Alleen Bas mocht niet meedoen omdat hij als kok alle vragen zou weten. De quiz ging namelijk om de kennis van koken. Wat dan weer alles te maken heeft rondom de kookwedstrijd die binnenkort op de planning staat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *