Floor ontvangt voor het eerst sinds ze in Utopia zit post

Floor ontvangt voor het eerst sinds ze in Utopia zit post

Regen, regen en nog eens regen in Utopia. Maar wat gebeurde er deze ochtend nog meer? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Floor ontvangt voor het eerst sinds ze in Utopia zit post van het thuisfront. En dit zorgde voor de nodige emoties. Lachend en enthousiast begint ze met lezen van de post maar al snel wordt ze emotioneel. Wat later bespreekt ze de post met Beau en Madilia. Het lijkt allemaal positief te zijn. Wat later gaan Beau en Madilia richting de gym om te sporten.  Ze kletsen ondertussen over allerlei zaken die hen bezighouden, zoals relaties en persoonlijke doelen. René begint zijn dag rustig aan. Hij mediteert wat in de kas terwijl het maar blijft regenen. Na het mediteren staat hij nog een tijdje ontspannen naar buiten te turen en maakt hij zich klaar voor de dag. Wat zal deze dag nog meer brengen? We houden het in de gaten voor je!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *