De nieuwe structuur van Jeroen wordt aangenomen

De nieuwe structuur van Jeroen wordt aangenomen

Gisteren presenteerde Jeroen een nieuwe structuur, of werkwijze zoals hij het zelf noemt. Hij gaf een pitch over hoe hij de financiën en de verdeling van het zakgeld voor zich ziet. Het centraal liep uit de hand en Jeroen heeft sindsdien ruzie met René. Hoewel Jeroen nooit zijn hele pitch heeft af gemaakt, moeten de bewoners toch stemmen over zijn idee. Dit gebeurde afgelopen avond, Romy liet de zoemer loeien om iedereen bij elkaar te krijgen.

Het is de eerste keer dat Jeroen en René weer aan één tafel zitten, de spanning tussen hen is nog altijd aanwezig Op een aantal uitzonderingen na geven alle bewoners aan het plan van Jeroen te willen proberen, wel onder de voorwaarden dat het één en ander nog uitgewerkt wordt.  René geeft vervolgens aan dat hij zijn eigen plan wil trekken. Ik zal niet tegenwerken, maar heb geen vertrouwen in Jeroen en zijn plan. Ik zal de financiën voor nu nog ondersteunen, maar daarna het stokje doorgeven aan Floor. Ik wens Jeroen succes voegt hij eraan toe. Billy laat vervolgens weten dat ze hulp aanbied waar nodig. Maar dat ze niet voor één ding verantwoordelijk wil zijn. Ik wil het plan graag uitproberen benadrukt ze. Bas vertelt daarna dat hij ook bedenkingen bij dit plan heeft. Dit omdat iedereen andere behoeftes heeft en zich daarom op een andere manier zal inzetten. Daarentegen geeft hij net als Billy aan, zijn hulp aan te bieden waar nodig. Hij wil het plan van Jeroen ook uitproberen maar verwacht daarbij veel inzet van de rest van de groep. Het plan van Jeroen is dus aangenomen maar de groep verwacht op een aantal punten meer duidelijkheid. Er wordt gezamelijk afgesproken dat Jeroen volgende week met een concreet financieel plan komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Mazo at 19:27

    Alsof jessie zo geweldig was?
    Onder de 18 is nog steeds strafbaar als je begrijpt wat ik bedoel.
    Geef Jeroen een kans wie weet?

  2. annelies at 08:48

    jeroen goed zo. werk het plan verder netjes uit. volgens mij kent rene de boekhouding amper en het wordt hem te heet onder zijn voeten omdat hij al eerder geld heeft gepakt zonder reden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *