Jeroen presenteert een nieuwe structuur maar het verliep niet bepaald goed

Jeroen presenteert een nieuwe structuur maar het verliep niet bepaald goed

Een nieuwe dag is begonnen, tijd voor nieuw nieuws uit Utopia! Jeroen heeft het eerder gehad over een nieuwe structuur en deze presenteert hij vandaag aan de groep.

De structuur noemt hij een werkwijze en het idee is voortgekomen uit ideeën van Jeroen, Floor en René. Op dit moment is het ieder voor zich en verdient ieder geld voor zichzelf, maar ik zie dit graag anders. Ik vind dat er transparantie ontbreekt in het huidige systeem. Het voorstel is dat ze alles over een kam scheren, we werken met z’n allen op een werkwijze. En wil vooral de groep niet verplichten om bepaalde taken te doen maar wil juist dat zij doen wat ze leuk vinden en regelmatig onderling rouleren. Zo krijgt iedereen wat meer kennis van alles legt hij uit. Daarna presenteert Jeroen een lijst met taken. Het is dus eigenlijk een rollenspel grapt Billy. Jeroen lacht en vindt dat dit de groep veel meer overzicht geeft. Door ieder een aparte rol te geven, weet iedereen wat hij moet doen en bij wie hij moet zijn. Chipp oppert voor een hoofdverantwoordelijke, zeker voor een afdeling als financiën.

René neemt het over voor zijn deel van de presentatie. Het begint met het maken van afspraken en keihard werken begint hij. Als René afwijkt van wat hij afgesproken heeft met Jeroen ontstaat er een verhitte discussie tussen de twee heren. Dit is bullshit. Wat ben jij een klootzak! Dit hadden we niet afgesproken laat Jeroen weten. Jij zit vier maanden op de bank en wil het ineens helemaal anders gaan doen reageert René kwaad.  Vervolgens verlaat hij de loods. De groep reageert ontdaan en neemt het voor Jeroen op. Dit is haantjesgedrag merkt Cemal op. Billy heeft er op haar beurt een onderbuikgevoel bij. Ze vindt dat Jeroen ook open moet staan voor een discussie. Jeroen liep tijdens zijn discussie met René meteen weg. Dit vindt Billy not done en vindt dat hij hier veel te fel op ingaat. Bas vindt dat de lijntjes kortgehouden moeten worden, net zoals toen Jessie president was. Ik zie geen meerwaarde in deze nieuwe werkwijze. Billy denkt ook dat deze transparante nieuwe werkwijze voor verwarring gaat zorgen. Het is het vernieuwen om te vernieuwen voegt ze eraan toe. Nu Jeroen en René beiden zijn weggelopen, besluit de groep het allemaal even te laten bezinken. Zij zullen later op de werkwijze van Jeroen terugkomen. Wordt vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *