Romy heeft inkopen gedaan voor een evenement zonder prijsopgave

Romy heeft inkopen gedaan voor een evenement zonder prijsopgave

Afgelopem avond zaten Floor en Madilia op de bank te kletsen. Floor moet even wat kwijt want ze heeft namelijk te horen gekregen dat Romy inkopen heeft gedaan voor een evenement maar de prijsopgave hiervan pas later ontvangt. Ik vind dit super, super dom, zo weet je niet eens hoeveel geld er wordt uitgegeven vervolgd ze geërgerd. Madilia is het met haar eens. We hebben dit al tienduizend keer besproken en toch wordt het zo gedaan voegt ze eraan toe. De twee vinden dat je niet kunt weten wat de balans van je onderneming is, als je niet eens weet hoeveel geld er is besteed. Ze vinden het niet zo gek dat er zo onverwachte facturen binnen blijven komen. Ik snap niet dat René hier akkoord voor heeft gegeven zucht Floor. Wordt vast en zeker vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *