De bewoners zijn druk bezig voor de kookwedstrijd

De bewoners zijn druk bezig voor de kookwedstrijd

Terwijl de bewoners van het zonnetje genieten, komt chefkok John Gerdson het terrein op voor een volgende ronde van de kookwedstrijd. Jacco heeft iedereen wijs gemaakt dat Gordon vanavond in de jury zit en geniet vooral zelf erg van zijn grap. Aanstaande donderdag gaat het gebeuren de kookwedstrijd tussen team Billy en team Chipp. Aan de hand van fooitjes kunnen bezoekers bepalen welk gerecht zij het beste vinden smaken. Het team met de meeste fooi wint de wedstrijd.  Vanaf vandaag is het for real, nu wordt het serieus roept hij om de bewoners op te peppen. John Gerdson legt vervolgens de gerechten uit en de groep gaat aan de slag. Ondertussen wordt de tent voor het evenement opgebouwd, zodat zowel het terrein als de bewoners er donderdag helemaal klaar voor zijn. Wat een spektakel roept de John Gerdson, als hij de voorbereidingen ziet. Iedereen heeft er nu al zin in!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Druif at 23:13

    Chefkok uit de mac of een andere snack tent. Heb je wel eens eens chefkok zo zien staan werken ? Ik dacht het niet hoor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *