Jacco, Billy en Romy bespreken hun klik met de andere bewoners

Jacco, Billy en Romy bespreken hun klik met de andere bewoners

Het is erg rustig in Utopia op deze mooie dag. De bewoners hebben uitgeslapen en er is niet extreem veel gebeurd. Een echte zondag dus! Gelukkig kunnen we weer over een gebeurtenis schrijven…

Zo bespraken Jacco, Romy en Billy hun klik met de andere bewoners. Dit deden ze uiteraard in het zonnetje. Romy vraagt aan Jacco met wie hij de minste klik heeft van de groep. Jacco antwoordt dat hij het moeilijk vindt. Ik weet nog niet veel van Floor en Madilia voegt hij eraan toe. Maar ik heb wel het idee dat er meer achter Floor schuilt. En ik heb wel vaak moeten lachen  om het gebrekkige Nederlands van Madilia gaat hij verder. Romy en Billy zijn het met hem eens dat er nog meer achter Floor schuilt dan ze nu hebben gezien. Billy laat zelfs weten fan te zijn van Floor. Ze is fantastisch, heerlijk oprecht legt ze verder uit. Jacco vertelt dat hij de minste klik met Fay. Ik mag haar wel maar ze is gewoon nog jong en straalt soms onzekerheid uit. Ze moet zichzelf nog vinden en daarom kan Utopia heel goed voor haar zijn. Ik heb het idee dat Fay zich soms anders voordoet dan hoe ze is maar dat hoeft in Utopia helemaal niet voegt hij eraan toe. Billy vindt Romy, Jacco en Cemal het leukst van de groep en hoopt dat zij met dat team sterk kunnen blijven. Romy merkt op dat de oude garde heel erg naar elkaar toetrekt en dat Jeroen, Floor en Beau daar steeds meer bij aansluiten. Uiteindelijk zijn de drie het met elkaar eens dat ze het met iedereen kunnen vinden maar dat ze bij elkaar vooral tot rust kunnen komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Anna at 16:21

  Billy en bas er uit
  En even de bezem goed Door de tent .en floor kijk jij maar de boekhouding goed na want je schrik dat in en uitgaven niet kloppen. Wens jou succes en jij komt eindelijk eerlijk over hi hi hou je zakken leeg

 2. maria at 13:21

  en ja hoor nu vindt billy jacco ineens toppie maar is dat omdat zei nu zwak staat zonder jessie.
  ze probeer nu zieltijes te winnen wat ze eerst niet wilde alleen met romy camal en jessie.
  kan erg eenzaam zijn aan de top dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *