Utopia kijkcijfers week 133

Utopia kijkcijfers week 133

Tijd om weer eens naar de kijkcijfers van Utopia te kijken. Hoe goed werd het programma afgelopen week bekeken? We hebben wat cijfers voor je op een rijtje gezet. De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 133 – avonden 19:30-20:00 uur

 • Maandag 3 juli: 440.000 kijkers
 • Dinsdag 4 juli: 487.000 kijkers
 • Woensdag 5 juli: 394.000 kijkers
 • Donderdag 6 juli: 449.000 kijkers
 • Vrijdag 7 juli: 423.000 kijkers

Vorige week waren we nog positief over de Utopia kijkcijfers. Het gemiddelde van 500.000 kijkers werd toen namelijk op twee dagen behaald. Echter is daar deze week geen sprake meer van. De cijfers zijn helaas weer gezakt… Wat is volgens jou de rede dat er een daling is? Laten we hopen dat we volgende week weer met wat positief nieuws komen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. Jojanneke at 17:54

  Toen Utopia begon bouw de Ideale samenleving dacht ik dat ze zelf voorzienend moesten en zouden worden, de kippen en de koeien stonden er.
  Er gebeurt niets nieuws meer. Het terrein is één grote teringbende, de loods trouwens ook.
  En iedereen wil het zelfde qua kleding.
  Er zitten geen aanpakkers meer in. Er staan 2 kraak caravans en Jessie is zijn boot ook vergeten mee te nemen. Ziet er toch niet uit..
  Er wordt geen zinnig woord gesproken. Maar ja wanneer ga je in Utopia?
  Er is totaal geen samen spel meer.

 2. Jans at 20:10

  iedereen is dat soap gebeuren zat al dat gezeur maar niemand van de kijker krijgt inzien met btw van belasting!het programma kan beter opnieuw beginnen zonder contact met buiten!ze zitten de hele dag achter de pc of met de mobiel.dit is geen Utopia meer

 3. jolanda at 19:24

  Het is een waardeloos programma geworden.niets geen utopia.niets nieuws .slapen spelen .en wij geloven niet in die mafkezen die er nu in zitten.word niets gewerkt ,kunnen toch maar alles kopen volopinternet telefoons ,contact met de buitenwereld .10 uur slapen.kom opzeg .word niets meer opgebouwd.ze pprofiteren van de afgelopen jaren .nieuwe ervaren mensen er in die niet lui zijn en een goed gesprek kunnen voeren .geen wetten zoals 10 slapen .telefoon en internet alleen voor zakelijk gebruik.eerlijke boekhouding .geen geld verdiend.pech dan geen eten stroom en zo tot ze weer geld hebben .

 4. Michel at 18:25

  Simpel, de redactie van het programma moet zich niet bemoeien met het verloop in Utopia, door oud gedienden als de kneuzen Billy en Ruud er opnieuw in te stoppen en deze van opdrachten te voorzien, is er niets meer aan, meer ergernis dan kijkplezier, daarnaast de casting………… hoe zijn ze er in hemelsnaam bij gekomen om een stel van die nietsnutten als Chip, de tweeling, Madilia, Romy, Bas, Cemal etc. bij elkaar te stoppen? Kunnen niets, doen niets en zitten er volgens mij alleen voor de roem. Dan plotseling twee verslaafden die zo nodig daar vakantie moeten gaan vieren, dat is ook niet spontaan ontstaan maar geregisseerd, ze denken dat iedereen dit gelooft.

 5. Joke at 12:31

  De kijkcijfers zullen nu nog harder dalen met dit zooitje wat er nog in zit.
  Lui te veel luxe niet kunnen denken.
  Nee de lol is er voor mij helemaal af nu.

 6. Willy at 12:29

  Ze zijn te lui dat ze de dag inkijken
  War zakgeld echt niet.laat ze eerst maar eens werken.vooral jeroen en zeker die madilda.die loopt alleen maar te roddelen en te zeiken.

 7. anneke at 11:54

  Zag vanochtend een beeldje van vannacht.
  Chipp die met de meiden richting de slaapplaats van de meiden gaat
  Daar lag Floor al lekker te slapen en hun komen binnen met lawaai.
  De drie kruipen in bed en lekker met elkaar kletsen ( vrij hard )
  Vraagt Floor heel netjes kan het wat zachter zie je Chipp rare gebaren naar haar maken.
  Het was toen een uur of half 4 of half 5 .
  Gaat het geen tijd worden om wel een uur of 1 iedereen op bed te gaan .
  Hoef je niet zo laat uit bed te komen.
  Ik weet dat de jongelui uit willen slapen ,maar als je eerder te bed gaat heb je zeker al 4 uur kunnen slapen

 8. Gaffie at 11:41

  Ruzie’s, te veel sex, luilekkerland, negativiteit, onsamenhangende groep, groep is niet gebalanceerd, niets voor elkaar over hebben. Dit zo een paar dingen die kunnen verbeteren. Types als Jessie, Boyd, Ivan moeten erin dan gaat het weer lopen, zolang deze kleuterklas bij elkaar blijft verandert er niets.

 9. Anna at 09:42

  Nou Jessie gelukkig er uit nou billy nog .en dan als het kan bas en joepie dan een paar knallers er in en we gaan weer kijken en niet van die geile lui zit men ook niet op te wachten en even die mode pop met haar kleding en schoenen op de plaats rust want daar zitten wij niet op te wachten gaat ze maar buiten utopie werken snap ook niet waarom die er in zit .kost heel veel geld .en ergenis .

 10. Sannie at 08:22

  De reden is denk ik precies wat ik eerder vermoedde, zodra de sensatieperikelen tussen Jessie en Billy wegvallen, is het een dooie boel om naar te kijken. Wat je ook van beiden vind, de omgang tussen hen zorgde er voor dat je iets had om naar te kijken, over te oordelen etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *