Wat kleine updates uit Utopia

Wat kleine updates uit Utopia

Het is vandaag vrij rustig in huize Utopia. Wat gebeurd(e) er allemaal in de mini samenleving? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Floor verhuist haar spullen van de vide naar de suite. Ze moet haar bed ook verhuizen. Madilia helpt haar hierbij, het bed is niet zo zwaar dus ze kunnen het prima alleen denken ze. Op de trap valt de lattenbodem uit het bed, wat Madilia aan het lachen brengt. Als het bed van Floor eindelijk in de suite staat kan ze haar foto’s en andere persoonlijke spullen verhuizen. Beau voegt zich bij Floor in de suite en gaat ook haar foto’s halen om hun kamer gezellig te maken. Fay, Demi en Romy staan in de keuken en hebben het over de familie van Chipp. Ondertussen hakken de vrouwen aardappels voor de familie. En besluiten dat er vanavond voor hun ook frietjes op het menu staan. Net zo makkelijk dan hoeft Cemal niet te koken. Fay vraagt of hetgeen de familie nuttigt afgaat van het zakgeld van Chipp. Dat is gisteren namelijk zo besloten. Cemal vindt van niet. Ik ga niks betalen als mijn bezoek komt hoor benadrukt hij. Romy besluit dat dit onderwerp morgen nog even besproken wordt, het moet namelijk voor iedereen duidelijk zijn. Ondertussen oefent Jacco wat nummers in de bistro. Het zijn wat treurige liedjes die hij zingt. Wellicht heeft het te maken door het vertrek van Karin? Het lijkt hem gelukkig wel wat afleiding te geven. Je bent weer helemaal op de hoogte. We komen snel terug met meer Utopia nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *