Karin heeft Utopia definitief verlaten

Karin heeft Utopia definitief verlaten

Vandaag heeft Karin haar vertrek aangekondigd. Na het inpakken van haar spullen is het zover om te gaan. Karin heeft het er duidelijk moeilijk mee om de groep achter te laten. Ook tijdens het inpakken van haar spullen stond Jacco aan haar zijde . Na het inpakken drukt Karin op de zoemer. Het is tijd om te gaan. Ze vertelt dat ze niemand persoonlijk gaat toespreken, omdat ze vindt dat de groep het nu met zijn allen moet gaan doen. Ik laat het aan jullie! Jullie moeten met zijn allen voor de bv gaan benadrukt ze. Karin en Co geeft ze aan Jacco over en hij mag daar mee doen wat hij wil. Romy vertelt daarna dat ze Karin enorm zal gaan missen, en houdt het daarbij niet droog. Daarna is Cemal aan het woord, die een ABC’tje voorleest. Als Cemal klaar is volgt een applaus voor Karin, waarna de hele groep met haar richting de poort loopt. Bij de poort geeft iedereen Karin een dikke knuffel. Als laatste is Jacco aan de beurt, die haar de langste knuffel geeft van iedereen. Ik hou van je fluistert hij tegen haar. Ga maar gauw. Karin zwaait nog een keer en daarna zit haar Utopia avontuur er voorgoed op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 90    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Willeke at 11:19

  O, wat vind ik dit jammer.
  Was de enige die ik lief en leuk vond.,,vind
  Maar hoe zit het met Jessy en slettebak Bil tot bil ?
  Had begrepen dat juist hij vandaag wegging.
  Ik kijk niet meer, naar deze kleuterklas,voor gestoorde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *