Oud Utopia bewoner Charlotte komt langs in Utopia

Oud Utopia bewoner Charlotte komt langs in Utopia

Na het vertrek van Karin komt er ineens iemand de poort door lopen. Het is een bekend gezicht, het is namelijk Charlotte.

Bil roept Charlotte luid over het Utopia terrein, waarna Billy aan komt rennen. En vliegt haar in de armen. Ik dacht, ik kom eens terug vertelt ze Billy. Blijf je vraagt Billy aan Charlotte. Een echt antwoord krijgt ze echter niet, want al snel komen ook alle andere bewoners nieuwsgierig kijken en stellen ze zich voor aan Charlotte. Met zijn allen loopt de groep richting de loods. In de loods vertelt Charlotte dat ze vandaag wat komt vertellen over haar leven en wat ze heeft meegemaakt. De groep heeft namelijk vandaag een lezing over verslaving, waar meerdere sprekers hun verhaal doen. Charlotte is één van die sprekers. Ze wordt met open armen ontvangen en doet haar verhaal. Ze vertelt over haar verslaving en dat ze dus slechts te gast is in Utopia en niet zal blijven. Voor de lezing zullen nog meerdere sprekers aanschuiven, waaronder Thomas Berge en Peggy-Sue Figueira. We komen er vast en zeker nog op terug. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 100    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Zomaar een lezer at 05:55

  En als het dan toch moet, oud bewoners, dan wat ECHTE utopianen van het eerste uur (uiteraard niet Ruud nog een keer).

  alhoewel ik denk dat zij niet eens meer terug willen !!!!!

 2. Michel at 18:50

  Terugkeer van de acteurs Ruud en Billy heeft niets anders dan ergernis opgeleverd dus geen oude bewoners meer aub

 3. yasmine at 00:05

  Nou een paar van de eerste bewoners lijkt me echt niet erg oo billy en ruud na. Het was daardoor ook veel leuker in her begin. Nu zijn het een stel kleuters bij elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *