De bewoners houden een academie over verslaving

De bewoners houden een academie over verslaving

Gisteren kwam oud Utopia bewoner Charlotte in Utopia. Al snel werd duidelijk waarvoor ze kwam. Er is namelijk een academie over verslaving georganiseerd en een aantal sprekers kwamen erover vertellen. Waaronder Charlotte want zij is na haar verblijf in Utopia erachter gekomen dat ze verslaafd was. Van alles wilde ik altijd meer, ik had geen stop vertelt ze. Ook Marije en Victor zijn te gast. Marije is een kind van een verslaafde ouder en vertelt haar verhaal. Victor kende een hele andere kant van verslaving, hij was namelijk game verslaafd. Maar ook Thomas Berge was aanwezig. Hij deelt ook zijn ervaringen. Op zijn zeventiende kwam hij in aanraking met harddrugs en vooral cocaïne. Ik zette mijn wekker voor een lijntje vertelt hij. En vindt het bijzonder dat hij hier zijn verhaal kan vertellen, Thomas wil graag anderen inspireren. De bewoners zijn zichtbaar onder de indruk door alle verhalen en spreken hun waardering naar de sprekers uit. Er zijn veel vragen vanuit de groep, na elke spreker is er ruimte voor een korte discussie. Het was vooral een leerzame avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *