Jessie schenkt het penthouse aan Billy

Jessie schenkt het penthouse aan Billy

Jessie gaat morgen Utopia verlaten. Het penthous kreeg hij van oud bewoner Boyd. Maar nu hij zelf gaat schenkt hij het penthouse ook.

Jessie vraagt dan ook aan Billy of ze mee naar boven komt, hij heeft iets voor haar. Als ze samen in de slaapkamer van het penthouse staan, ziet Billy de foto’s die Jessie van hen tweeën heeft opgehangen. Dan heeft ze door dat zij degene is die het penthouse van Jessie krijgt. Het was natuurlijk niet echt een verrassing laat Jessie weten. En overhandigt haar de sleutels van het penthouse.  Billy valt hem snikkend om zijn hals. Ze belooft dat ze er goed op zal passen en dat ze altijd aan hem zal denken als ze hier slaapt. Daarna vraagt of Jessie bij haar op bed komt zitten, de tranen komen weer bij haar naar boven. Er volgt een emotioneel gesprek waarin Billy vertlt hoeveel Jessie voor haar betekent. Het penthouse is vanaf nu of morgen voor haar!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Floris at 19:45

  En wij maar denken dat ze klaar was met Jessie. Ze gaat er waarschijnlijk aan onder door dus zal ze spoedig vertrekken. Mark my words.

 2. Snarf99 at 19:43

  Jammer dat ze niet mee gaat. Ze gedraagt als moeder overste, ze weet alles, ze voelt zich onmisbaar,
  ze gedraagt zich als een puber met haar 35 jaar.

 3. Margriet at 10:55

  Volgens mij is bij binnenkomst al vast gesteld wanneer sommige bewoners weer moeten vertrekken. En moeten ze daarvoor een contract tekenen. Bij andere is het willekeurig. En sommige komen binnen via een castingbureau. Dat weet ik zeker. Want het verzoek is mij ook wel eens gedaan. Maar dat Jessy zolang is gebleven snap ik niet. Hij heeft zoveel ellende veroorzaakt ,en zoveel achterovergedrukt en gemanipuleerd .Maar goed hij gaat.

 4. vijfde dimensie at 00:09

  als ik gedumpt was kon hij echt de pest krijgen met zijn penthouse erbij . wat een eigen waarde bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *