Chipp is gefrustreerd om hoe de groep met geld omgaat

Chipp is gefrustreerd om hoe de groep met geld omgaat

Chipp is gefrustreerd na het centraal van vandaag. Hij vraagt zich namelijk af of er wel 1500 euro per maand uitgegeven kan worden. René vertelde tijdens het centraal dat er 1800 euro op de rekening staat. Daarom denkt Chipp dat het niet slim is om het geld uit te geven, 100 euro per maand per persoon is namelijk veel geld. Tijdens het centraal zat Karin al bijna naast hem te huilen omdat ze het geld niet zou krijgen. Chipp is daarom van mening dat zij al bakken met geld heeft, Niks komt ze te kort, Karin kan al haar wijntjes en sigaretten kopen, waar heeft ze het voor nodig laat hij weten.  Ook wordt er vandaag voor meer dan 200 euro boodschappen gedaan gaat hij verder met zijn geklaag. En blijft zich maar afvragen of ze het geld wel kunnen missen. Demi en Fay vinden ook dat 100 euro per persoon per maand erg veel is Waar gaan mensen dat allemaal aan uitgeven vragen ze zich af. Chipp antwoordt dat er van die 100 euro ook boodschappen gekocht moeten worden. Dat beseffen mensen niet, ze denken dat het allemaal op kan aan kleding. Chipp vindt dat niemand snapt dat er een crisis is en dat is volgens hem echt ongelofelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Anna at 17:59

    Ga aan het werk en het is geen vakantie hotel zo ook de tweeling .en de modepop jij wil ook te veel je zit er net in .hoezo veel schoenen jurken en de rest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *