Demi en Fay klagen dat ze alles alleen moeten doen

Demi en Fay klagen dat ze alles alleen moeten doen

Demi en Fay zijn geïrriteerd. Dit omdat niemand zich aan de afspraak houdt. Gisteren is er namelijk afgesproken dat iedereen om 11.00 uur op de akker zou verzamelen. Maar naast hun zijn alleen Romy en Floor komen opdagen. Het viertal is aan het werk op de akker maar niemand die hen helpt. Mensen kunnen helemaal niks hier, beetje lui gaan zitten wezen laat Fay weten. En merkt op dat ieder een groot gedeelte van het gras gaat maaien. Daar is iedereen het mee eens en Demi en Fay maken een plan om de akker op te ruimen. De tweeling komt al wandelend tot een conclusie over hun frustraties. Ze besluiten om zich er niet meer druk over te maken. Als niemand wil helpen, doen ze het maar niet zeggen de twee. En kunnen zichzelf in ieder geval niets verwijten, zij helpen wel lekker mee. De tweeling gaan samen met Floor, Romy en inmiddels ook Beau aan de slag. De dames klagen, ondanks hun besluit van net onverminderd door over dat de mannen niet meehelpen. Al dat gesjouw met stenen wordt namelijk wel erg zwaar vinden ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Margriet at 09:56

  DiE 2 zijn en blijven kleuters,Ze hebben zelf nog nooit iets echt gepresteerd in Utopia. Ja meiden het leven is hard. Jullie moeten nog veel leren.

 2. Zomaar een lezer at 10:47

  Wanneer krijgt de tweeling een eigen identiteit. Op deze leeftijd nog hetzelfde gekleed gaan is echt uit de tijd. Wordt volwassen en creëer je eigen wereld.

 3. Michel at 00:44

  Tja meiden, nu komen jullie er achter hoe vervelend het is wanneer mensen verzaken maar gelukkig hebben jullie je hier nooit schuldig aan gemaakt.

 4. Ria at 17:38

  Ook dit zijn verschrikkelijke mutsen als zij alles nog in moeten halen wat ze aan werk hebben laten liggen dan was er gelijk genoeg geld want dat hebben ze alleen maar gekost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *