Chipp ontvangt voor het eerst bezoek in Utopia

Chipp ontvangt voor het eerst bezoek in Utopia

Het is een leuke dag voor Chipp. Hij ontvangt namelijk familie en vrienden in Utopia.

Chipp is er kalm onder en wacht rustig af tot het tijd is. Halverwege de middag komen de familie en vrienden van Chipp dan eindelijk het terrein op lopen. Chipp is zichtbaar blij dat hij ze na twee maanden een dikke knuffel kan geven. Welkom in het gekkenhuis heet hij ze welkom. Met zijn allen lopen ze naar de loods en stelt hij ze voor aan de groep. Na het handjes schudden, nemen ze plaats op de banken om lekker blij te kletsen. Zijn familie en vrienden hebben natuurlijk heel veel vragen aan hem en Chipp kan niet wachten om zijn eerste ervaringen binnen Utopia te delen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 71    Gemiddelde: 1.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ria at 09:27

    De mensen die het door hebben hoe het zit worden geweerd.Dan wordt je ingezondenstukje weggevaagd alles voor de kijkcijfers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *