Jeroen gaat het helemaal anders doen als Jessie

Jeroen gaat het helemaal anders doen als Jessie

René en Jeroen praten over de kledingmaten die in voorraad moeten zijn voor de webshop. Ze vinden dat er niet zoveel XS en XXXL maten op voorraad hoeven te zijn. Dat deed Jessie niet, hij had zijn voorraad heel goed voor elkaar zegt Chipp  die zich in het gesprek mengt. Jeroen is het hier niet mee eens. Hij deed serieus gewoon nattevingerwerk benadrukt hij. Volgens hem liggen er veel te veel grote maten, die waarschijnlijk toch niet zo snel verkocht zullen worden. Chipp legt vervolgens aan Jeroen uit hoeveel voorraad Jessie altijd inkocht. Hij denkt wel dat er voor de markt meer maten ingekocht moeten worden, dan gaat de kleding altijd erg hard. Maar Jeroen wil het helemaal anders gaan aanpakken dan Jessie. Ik ga het helemaal omgooien, zo moeilijk is het allemaal niet voegt hij eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Michel at 00:35

  Jeroen wil ten koste van alles laten zien dat hij het allemaal beter weet, laat hem maar lekker op zijn bek gaan want hij snapt er niets van.

 2. joke at 17:27

  Wat een misbaksel is die Jeroen Jessie wou hem op allerlei manieren helpen dat was weer niet goeg en nu gat hij even vertellen hoe het anders moet met de tshirts van Jessie .Ik zag vanmorgen dat hij tegen Chemal zei ik snap hier niks van doe jij het maar ik wordt hier nerveus van wat een naar mens is dat .Hij heeft nog geen moer gepresteerd.En dat zegt dat hij een eigen bedrijf heeft laat me niet lachen

 3. maria at 15:38

  er zijn zeker mensen met maatje meer jeroen maar veel opslaan zou ook onzin zijn kijk eerst wat de markt doet met de grote maten als niets of weinig doet minder bestellen he.
  niet gelijk je kop in het zand steken gaat je tegen werken hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *