Jeroen is veel positiever sinds Jessie uit Utopia vertrokken is

Jeroen is veel positiever sinds Jessie uit Utopia vertrokken is

Jeroen lijkt sinds het vertrek van Jessie positief veranderd, zo vinden Demi, Fay, Chipp en Floor. Zij besproken dit afgelopen avond in de buitenlucht. Jeroen gaf eerder al aan dat hij de afgelopen maand niet lekker in zijn vel zat en de kat uit de boom heeft gekeken. Nu wil hij het roer omgooien in Utopia en een nieuwe structuur introduceren. Chipp, Demi, Fay en Floor zijn dan ook erg te spreken over Jeroen. Blijkbaar was Jessie echt een blokkade voor Jeroen, merkt Floor op. De rest knikt en laten weten dat hij overal veel positiever in staat. Gek dat iemand zo’n invloed kan hebben op de groep gaat Floor verder, doelend op Jessie. Hij had overal meteen een argument op tegen benadrukt ze. Chipp heeft hier persoonlijk niet zo’n last van gehad maar merkt wel dat de groep al heel erg veranderd is sinds het vertrek van Jessie.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Gaffie at 11:27

  De groep is al veel positiever zegt Jeroen. Jessie is net een paar uur de poort uit, kun je nagaan wat een verschrikkelijke mentaliteit er heerst in die groep. Makke schapen zijn het als ze zich door 1 persoon de wet voor laten schrijven en zelf niets ontwikkelen. Uitslapen en kritiek op anderen en natrappen naar iemand die zich niet meer kan verdedigen en ik weet zeker dit laatste ook niet meer wil. Jeroen denkt beter te weten maar heeft nog niets gepresteerd dan behalve die tafel gemaakt en een paar planken gespijkerd in het Penthouse van Jessie. Geen Woorden maar Daden Jeroentje.

 2. Anna at 15:48

  Ja gelukkig is Jessie weg hij en Billy waren niet goed voor de groep .en nou billy nog er uit die twee horen niet in Utopia zo blij dat hij er uit is nou nog de ander maar eerst het geld terug er is veel aan de stijl stok blijven hangen Door die twee. En raar hè vlak voor de boekhouding op orde komt vliegt de duif uit goed gedaan Jessie

 3. Margriet at 15:10

  Volgens mij drukte Jessie al die tijd een stempel op de bewoners. Dus misschien dat het nu ook weer gezellig gaat worden in de groep.
  Alhoewel er wel iemand moet komen die de boel weer bij elkaar raapt en op ern positieve manier bij elkaar houdt

 4. Petra at 13:53

  Hij ligt al weer in zijn bed, dus het enthousiasme is alweer bedaard…. eendagsvliegje noemde Jessie dit toch??

 5. anneke at 12:05

  Chipp en de tweeling zeggen iets over Jeroen.
  Laten ze zelf eens gaan werken, heb het idee dat die nog niks binnen gebracht hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *