Jeroen ziet zijn kans en begint over een nieuwe structuur in Utopia

Jeroen ziet zijn kans en begint over een nieuwe structuur in Utopia

Afgelopen avond werd er nog gesproken over een nieuwe structuur. Want omdat Jessie Utopia heeft verlaten ziet met name Jeroen kansen.

Jeroen besluit Cemal dan ook aan te spreken rondom de nieuwe structuur wat betreft de financiën. Jeroen geeft toe aan Cemal dat hij afgelopen maand niet lekker in zijn vel zat en dat hij hierdoor niet veel heeft uitgevoerd. In die tijd heb ik de kans gekregen om de situatie in Utopia te observeren legt hij verder uit. Nu Jessie Utopia heeft verlaten, is er volgens hem een mogelijkheid om het geld en de taken eerlijk te verdelen. Jeroen merkt op dat iedereen heel erg bezig was met zijn eigen verdiensten en men daarom weinig over had voor een ander. Zo kreeg Jessie veel meer uitgekeerd voor zijn werk dan anderen die net zoveel werkten. Op die manier kwamen er ergernissen en was er sprake van een machtsverhouding. Ik zou graag een structuur zien waarbij iedereen hetzelfde verdient, even hart werkt en even verantwoordelijk is. Zo kunnen we proberen te groeien. Iedereen heeft een taak waarvoor hij verantwoordelijk is, zodat men even veel kan verdienen en er geen machtsverhoudingen zijn. Volgens Jeroen zal iedereen tevreden zijn als ze het een maand uitproberen. Denk jij dat dit plan gaat werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Michel at 00:40

  Wat een dom idee Jeroentje, jij had dus net zoveel geld moeten verdienen als de rest terwijl je met je luie reet op de bank lag. Het heeft jou in ieder geval niet gemotiveerd om eens aan te pakken.

 2. carla at 22:32

  Noumensen, ik hebbijna nogniet gereageerd, maar ik heb toch een gevoel dat Utopia op ploffen staat, als ze zo doorgaan zoals Jeroen voorsteld, die denkt nu ineens de touwtjes in handen te kunnen nemen en laten we eerlijk zijn hij heef 1 tafel gemaakt en dat is het dus ook een klaploper, wat Jessie altijd deed weet ik niet maar 1 ding weet ik wel, hij is behoorlijk vermagerd en of het door Billie is gekomen?????

 3. Joke at 11:47

  Nog iemand die mijn naam gebruikt, zo krijg je wel verwarring.
  Ik heb vandaag nog niet gereageerd dus ik kan Jesse niet zijn.
  Maar dat het niet goed gaat in Utopia is een ding wat zeker is.
  Inderdaad kan het geen toeval zijn dat Jesse verdwijnt nu de BTW in aantocht is, Karin weg nu er niet onbeperkt wijn ingeslagen kan worden, en Billy deugt van geen kanten, die wil alleen maar in de belangstelling staan, al moet ze er in haar blootje voor gaan staan.

 4. vijfde dimensie at 11:29

  ik ben wel benieuwd naar zijn structuur laat maar zien ben benieuwd. maar het kan natuurlijk altijd beter. wanneer je de wc schoonmaakt dan hoort daar ook voor betaald te worden of gekookt enz. en wanneer met zijn allen op evenementen en de markt verdient wordt mogen mensen ook wel een centje krijgen. gewoon verbieden in de toekomst om maar te bestellen dat gaat gewoon niet goed. kijk maar naar bas even een overalletje bestellen. fout

 5. maria at 09:14

  binnen utopia heb je geen vrienden hoor echt niet.
  en wat jeroen wil uit proberen zijn er meer die lui zijn zo snel mogelijk alles veranderen kom het vast nog goed.meschien met 2 nieuwe wordt het nog leuk of niet maar bill op de bank aub dan bas voor hem ook eens tijd terug naar oma te gaan.

 6. joke at 09:03

  ja hoor Jessie heeft zijn hielen nog niet geligd of Jeroen ziet zijn kans om weer zijn idee naar voren te brengen .Wat een huichelaar hij heeft zelf nog niks gepresteerd muziek wil hij niet iets met poppetjes en nog veel meer is niks van terecht gekomen .En nu weer iedereen het zelfde geld krijgen ja dan hoeft hij weer niks te doen en zo zijn er meerdere liever lui dan moe .En nu Jessie weg is hebben ze nu in eens alles te vertellen .Als er wat was liep iedereen naar Jessie kan je me helpen huichelaars dat zijn nou je zogenaamde vrienden ha ha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *