Na vijftien maanden heeft Jessie Utopia definitief verlaten

Na vijftien maanden heeft Jessie Utopia definitief verlaten

Jessie heeft zijn vertrek aangekondigd, vandaag zal hij Utopia verlaten. Als het moment is aangebroken om te gaan laat huilende Billy de zoemer afgaan. Iedereen verzamelt zich in de loods om Jessie te begeleiden naar de poort. Als de groep bij elkaar is neemt Billy het woord. Ze kan haar tranen niet bedwingen en spreekt hem snikkend toe. Mijn liefde, mijn allerbeste vriend begint ze. En vertelt hem dat ze onvoorwaardelijk van hem houdt en dat ze hem enorm gaat missen. Als afscheidscadeau geeft ze hem symbolisch een aansteker. Omdat mijn vlammetje voor jou altijd zal blijven branden. Jessie geeft haar vervolgens een dikke knuffel en zegt dat het tijd is om naar de poort te gaan. Hand in hand lopen Billy en Jessie voorop. De groep volgt en niet veel later staat iedereen bij de poort. Daar lees Cemal traditiegetrouw nog een ABC’tje waar Jessie zichtbaar van geniet. En daarna is het tijd om echt afscheid te nemen. Jessie krijgt flink wat knuffels en als laatste is Billy aan de beurt. Ze geeft hem een kus en een knuffel en vertelt hem snikkend hoeveel ze van hem houdt. Dan is het tijd voor Jessie zijn laatste woorden tegenover de groep. Zet hem op allemaal. Opgeven is geen optie hè. Daarna opent de poort, stapt naar buiten en verlaat definitief Utopia. Zijn avontuur zit erop.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 187    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. henglaar at 09:50

  hoera jessie eindelijk uit utopia kan hij het geld op maken dat hij onder zijn bed had verstopt en nu billy nog zij is de slet van utopia.

 2. Margriet at 19:34

  Missen zal ik hem niet. Hij was manipulatief, neerbuigend,en altijd alles beter wetend.In de de buitenwereld hoop ik dat ie eens flink tegen zichzelf aafloopt. En hoop dat ie wel heel erg zijn best moet doen om zijn leven een positieve wending te geven.

 3. vijfde dimensie at 16:56

  ik zal hem toch wel missen. hij was wel spraakmakend. het gaat je goed jessie. geen incassoburo meer beginnen bah naar beroep!

 4. Ilse at 16:22

  Nou, nu zit je als kijker dus alleen nog naar niksnutten te kijken. Zonder Jessie is de lol eraf en blijven er alleen maar niksnutten en roddelaars over. Die Madilia is 1 grote roddeltante, dan die Siamese tweeling die zich alleen sterk voelen met z’n tweeën en alleen niks voorstellen en zo lijzig praten dat het lijkt alsof ze een spraakgebrek hebben. Dan hebben we nog niksnut Chip en agressieveling Jeroen, nou, lekker dan voor de kijker. En dan wipkip Beau! Nu willen ze vieze Ruud ook nog terughalen, vond dat zo’n onsmakelijk figuur en nu word je daar weer mee verveeld, brrr! Ik kijk maar niet meer, je ergert je dood.

 5. anneke at 14:50

  Ze zullen hem nog missen.
  Iedereen wil het overnemen van wat Jessie deed , denken ze geld te kunnen verdienen
  En nog wel met de tekst van Jessie erop.
  Eigenen ze nu ook allemaal het geld op

 6. Doortje at 12:31

  Wat een Begrafenis gedoe zeg! Eigenlijk verpest door Billy met haar op dringerigheid, gejank en bijna stalkend aan hem vast geklampt!
  Snap dat hij het niet meer aan kon tot 16uur te wachtend, heeft niet eens zijn eigen woordjes kunnen zeggen!
  Ze kan nu in mijn optie 2 kanten op gaan! Haar 24uur aanvragen, of morgen weer normaal zijn en blij met haar Penthouse, wachtend op een volgend slachtoffer! ?
  Te triest voor woorden! Maak er eens wat van jongelui please. Anders is het snel, Finish⁉️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *