Een aantal reacties na het vertrek van Jessie

Een aantal reacties na het vertrek van Jessie

Jessie heeft zojuist Utopia verlaten. En dat roept natuurlijk de nodige reacties op die je in dit bericht terug kan lezen.

Hij is echt weg. Hij komt niet meer terug roept Billy terwijl ze zich huilend tegen het hek aandrukt. Ze bekijkt hoe Jessie vertrekt door een kier in het hek. Een geëmotioneerde Romy en huilende Billy blijven bij het hek achter terwijl de rest van de groep weer terug naar de loods lopen. Doei lieverd schreeuwt Romy nog na terwijl ze op haar tenen over het hek gluurt. Billy probeert ook nog een laatste keer de stem van haar Jessie te horen en roept nog meerdere keren zijn naam. Maar zonder reactie. Samen met Romy druipt ze uiteindelijk ook af. Het komt goed zegt Romy troostend. Maar voor Billy voelt het nog onwerkelijk dat Jessie niet meer terug zal komen. Hij is echt weg herhaald ze zachtjes. Fay is iets minder emotioneel. Meerdere nieuwe bewoners kijken al uit naar een nieuw gezicht in Utopia. Het was lachen. Maar nu is het tijd voor een nieuwe roept ze vrolijk. Chipp is het hier helemaal mee eens. Jeroen houdt op zijn beurt wijs zijn mond. Romy en Billy hoorden namelijk ook wat Fay zojuist zei. Dat is toch respectloos roept Romy verbaasd uit. Billy en Romy lopen naar Cemal om te kijken hoe hij zich voelt. Het gaat prima laat Cemal weten. Hij is niet dood benadrukt hij. Langzaam beginnen alle bewoners weer aan hun taken. We gaan rocken Bill zegt Romy motiverend tegen haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 90    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Michel at 19:15

  Marjet oftewel Billy zal wel proberen de leiding te gaan nemen, ben benieuwd wie zich daar tegen gaat verzetten, Romy in ieder geval niet die volgt alleen maar.

 2. Bjeinne at 17:35

  Eens kijken welk financieel kater die achter laat zoals iedereen , boyds penthouse duurder als die weg was en zo zijn er nog veel geweest benieuwd welk facturen er van jessie volgen

 3. Marcel at 14:30

  Opgeruimd staat netjes. Nu de drama-queen (Billy), de huppeltutjes (Fay, Demi, Romy), de niksnutten (Jeroen, Rene, Chipp) ook naar huis, en een paar aanpakkers en idealisten er in. Of de hele meute op een ander terrein kwakken met enkel een kluisje met 10k en een telefoon met 50 euro beltegoed. Kortom: ik heb wel behoefte aan een rigoureuze herstart.

 4. Margriet at 14:17

  En wat komt er straks binnen? Een mooie vent,eentje die alle vrouwen van Utopia hun hart sneller laat kloppen. Wedden dat zielige Billy als de kippen aan zijn lippen hangt.En is ze Jessy snel weer vergeten.

 5. Petra at 13:14

  Omg, de tweeling is alleen maar bezig met het opeisen van de winkel, ik heb nog nooit samen met chipp zo hard zien werken binnen de muren van Utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *