Jeroen, René, Chipp en Cemal storten zich op de kledinglijn van Jessie

Jeroen, René, Chipp en Cemal storten zich op de kledinglijn van Jessie

Nadat Jessie nog maar net Utopia verlaten heeft snellen René, Chipp en Jeroen zich achter de computer om zich op de kledinglijn te storten. Er moet immers gewoon gewerkt worden. En nu Jessie is vertrokken nemen de heren de taak op zich om het succes van de kledinglijn voort te zetten. Ze  hebben direct wat goede ideeën. Zo merkt Chipp op dat retourbonnen soms worden gelaten voor wat ze zijn. Sommige mensen willen zelf kiezen wanneer ze die afhandelen in plaats van dat we ze in hun bakje leggen voegt hij eraan toe. Jeroen is het hier niet mee eens. Dat is geen kwestie van willen. Dat gaat gewoon gebeuren benadrukt hij. Chipp laat vervolgens weten dat hij ook graag een systeem zou willen waarin mensen zelf hun retourbonnen oppakken en dat ze zo snel mogelijk weg zijn. Maar daar moet je bij sommige mensen echt naartoe werken geeft hij toe. Dat is geen optie antwoordt Jeroen op dezelfde toon. Chipp is het ermee eens maar is benieuwd naar zijn reactie wanneer mensen er niet in mee willen gaan. Jeroen stelt vervolgens voor dat Cemal, René, Chipp en hij zelf een plan gaan uitwerken en voorleggen die zo duidelijk en logisch is dat de bewoners wel ja moeten zeggen. Want nee is gewoon geen optie herhaald hij nog een keer. Het mag duidelijk zijn dat de mannen er geen gras over laten groeien. Niet veel later nemen Chipp en Cemal Jeroen mee om te laten zien hoe de shirts bedrukt kunnen worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 64    Gemiddelde: 1.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Michel at 19:04

  Volgens een hoop mensen deed Jessie niets en verdiende hij niet zoveel geld maar kijk nu toch eens hoe alle haaien zich op die kledinglijn storten hahahaha….

 2. anneke at 14:47

  Ik had daar liever Romy en Billy in gezien.
  Het word echt tuttige kleren daar nu.
  Heb al gezien dat de tweeling en Chipp al met nieuwe kleren lopen

 3. maria at 14:05

  juist harder ingrijpen eerst retoer verwerken dan pas uitbetaling.
  de schreeuwers de kop indrukken pas verkocht als retoer niet komt.
  denken vaak aan de winst die bill maar vergeet de retoer terug te koppelen.
  neus maar ef wachten kan ook buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *