Billy heeft moeite met het vertrek van Jessie maar kiest voor zichzelf

Billy heeft moeite met het vertrek van Jessie maar kiest voor zichzelf

Nadat Jessie Utopia heeft verlaten maakt Madilia zich een beetje zorgen over Billy. Madilia gaat naar haar op zoek en komtBilly schrijvend tegen op bed in het penthouse. Zodra Billy het moeilijk krijgt met Jessie zal ze brieven naar hem schrijven in een boek. Al snel bespreken de twee hoe Billy haar toekomst voor zich ziet in Utopia. Billy laat weten dat het nu weer beter gaat en beseft zich dat ze verliefd is op Jessie en dat ze dit niet langer hoeft te verbergen. Ik gelooft niet dat ik nog een keer verliefd zal worden op een andere bewoner want mijn hart is bezet voegt ze eraan toe. Toch ziet Billy dit als het juiste moment om de rest te tonen dat ze niet afhankelijk is van Jessie. Ik gun Jessie het geluk en zijn vrijheid. En ik zal er altijd voor Jessie zijn, maar voor nu is de vriendschap voldoende voegt ze eraan toe. Madilia begrijpt deze emoties wel en hoopt in de toekomst van haar ervaringen te kunnen leren. Het is tijd voor een powervrouw in Utopia en volgens Madilia kan Billy dat zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 180    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Margriet at 17:37

  Wat laat ze zich toch weer kennen. Die liefdesbrieven zijn gewoon een puberale wanhoopspoging .Dat weet ze zelf ook. Want Jessy heeft Demi. En daar kan miss Filler niet tegen op.

 2. Jamilka at 15:37

  Billy moet lekker nasr huis, wat doet ze daar eigenlijk, ze wil daar gewoon blijven voor die neusverbouwing

 3. Ina at 18:20

  Tegen haar ma zei Billy van de week nog dat ze hoopte dat Jessie snel weg zou gaan. En dat ze niet verliefd was op Jessie. Deze vrouw praat met 2 monden en schijnt dat iedereen er intrapt

  • vijfde dimensie at 12:54

   gisteren billy gezien op dailymotion die aan jessie een liefdesbrief voorleest intens triest om je zo minderwaardig op te stellen bah als je hedumpt wordt voor een mooie meid van 16 dan had ik hem toch echt dood laten vallen. een schande voor de vrouwen die vrouw

 4. Lisa at 22:36

  De gevoelens van Billy zijn echt mar gaat er ingewikkeld mee om daar ze er niet mee om kan gaan gekwetst of afgewezen te worden.Daarom is Utopia een veilige plek voor haar waar ze getroost kan worden bij emotionele situaties.

 5. Gaffie at 19:46

  Ik heb foto’s van Jessie samen met zijn nieuwe vriendin gezien, hij ziet er geweldig en gelukkig uit. Hij is jou al vergeten, Billy Bakker…..

 6. Teerak at 17:52

  Is helaas alleen van haar kant en volgens mij doet ze dit alleen maar om te laten zien dat ze het niet erg vindt dat ze door ruudje is gedumpt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *