Jeroen en Madilia sluiten een weddenschap, wanneer vertrekt Billy uit Utopia?

Jeroen en Madilia sluiten een weddenschap, wanneer vertrekt Billy uit Utopia?

Afgelopen avond werd het vertrek van Jessie nog besproken. Na een gesprek tussen Billy, Madilia en Jeroen, over zijn vertrek, is de uitkomst verrassend positief. Ze komen tot de conclusie dat het Utopia van vandaag een andere manier van regeren kan gebruiken en dat de manier die Jessie gewend was niet bij het Utopia van nu hoort. Billy benadrukt nogmaals dat zij Jessie vreselijk gaat missen. Zodra Billy de kamer verlaat zegt Jeroen tegen Madilia dat hij gelooft dat Billy op korte termijn zal vertrekken. Ik geef haar maximaal een maand voegt hij eraan toe. Madilia ziet wel iets in deze weddenschap. Zij denkt dat Billy het langer vol gaat houden dan een maand. Denken jullie dat Billy snel Utopia zal verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 70    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Willem at 06:32

  Het wordt tijd dat Ivan terug komt want dan gaat er een storm plaatsvinden in Utopia waar je U tegen zegt. Al die luie figuren eruit sturen.

 2. J.zaal at 14:22

  Het is voor Billy beter om te gaan. Zij is nu de oudste in de groep. En zal niet kunnen op komen tefen de jeugd.
  Ze moet heel sterk zijn en niet de ene dag ja en de andere dag nee
  Jessie was daarin voorbeeldig. Standvastigheid troef dus. Zou Jeroen het stokje over moeten nemen? Ja denk ik

 3. maria at 09:09

  ze kan niet weg heeft buiten namelijk niets meer moet anders zwerven.
  of weer bij moeders terug kan ook maar ze mag ook eerder weg hoor anders gewoon op de bank straks.

 4. joke at 08:56

  Natuurlijk verl.aat ze utopia niet waar moet ze naar toe ze is niet voor niks terug gekomen.Wat heeft ze bereikt buiten utopia anders kom je niet terug luilekkerland en ze vindt wel weer een andere liefde die ernintrapt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *