Bewoners van Utopia moeten voortaan betalen als hun familie drankjes en hapjes nuttigen

Bewoners van Utopia moeten voortaan betalen als hun familie drankjes en hapjes nuttigen

Morgen krijgt Chipp bezoek en Romy wil daar iets over kwijt. Dit omdat hij zelf betaald voor zijn bezoek en ze geeft aan dit erg krom te vinden naar aanleiding van de nieuwe afspraak die toevallig vandaag is ingegaan. Volgens Chipp kon dit niet anders maar heeft hij er vrede mee. Romy vindt het op haar beurt krom dat er zojuist in het centraal is besproken dat de bewoners voortaan voor hun bezoek betalen en hij dit voor deze afspraak al heeft moeten doen. Het maakt me niet uit antwoordt Chipp. We kunnen geld besparen op deze manier vervolgd hij. En geeft ook aan dat de tweeling net als Romy naar hem toe kwamen dat ze het krom vinden dat er een afspraak komt over betalen voor wat je familie nuttigt terwijl Chipp hen toevallig morgen ook ontvangt. Maar hij geeft nogmaals aan dit geen probleem te vinden.  Voortaan betalen de bewoners dus de inkoopprijs van hapjes en drankjes voor de familie. Romy is blij dat Chipp het zo makkelijk accepteert. Als het voor jou oké is dan is het goed zegt ze terwijl ze verder gaat met haar werkzaamheden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Zomaar een lezer at 05:59

  De familie en vrienden brengen toch meestal al allemaal lekkere dingen mee, waar de hele groep dan van profiteert

 2. anneke at 14:54

  Laat het familie bezoek wat komt drank meenemen als ze fris willen hebben , ze nemen ook altijd wat lekkers mee.
  En als de familie komt zullen ze het niet erg vinden om koffie of thee te betalen .
  Ze willen toch hun familie zien

 3. Marcel at 13:00

  en waarom dan ook niet meteen entree-centjes vragen? Tientje per persoon die door de poort komt. Lekker elkaar uitbuiten. Eens zien hoe de vlag er bij gaat hangen als iemand toevallig niks te makken heeft en t bezoek staat voor de deur… wat een onzin. Je vraagt toch ook niet aan je eigen visite of ze hun kopje koffie af willen rekenen? Waarom dat dan wel vragen aan de visite van je medebewoners?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *