De groep lijkt negatief te veranderen door Jessie die weggaat

De groep lijkt negatief te veranderen door Jessie die weggaat

Jessie gaat vandaag Utopia verlaten en was daarom vanochtend niet bij het centraal. Hij vindt het bijzonder om te zien dat nu hij er niet bij was, er andere mensen opstaan en hun rol oppakken. Mensen die maanden lang hun mond hebben gehouden trekken nu hun mond open zegt hij tegen René. René heeft deze verandering ook gezien en is er niet al te positief over. Degene die het hardst roept krijgt nu zijn gelijk, het is net een apenrots gaat hij verder. Ik vind het wel interessant om te zien laat Jessie weten. Volgens hem gaat het er niet om wie het hardst schreeuwt maar om wie er gelijk heeft. Ik ben benieuwd hoe dit zich zal gaan ontwikkelen. Ik denkt dat de groep mijn vertrek nog wel zullen merken, omdat ik veel dingen oppakte voor de bv gaat hij verder. Later voegt ook Billy zich bij het gesprek. Zij heeft ook gemerkt dat er een hele andere vibe hing tijdens het centraal. Iedereen schreeuwt maar door elkaar heen om niet overgeslagen te worden legt ze uit. Ik ben bang dat iedereen te graag een stempel wil drukken, maar dat er alleen dingen verandert worden om het veranderen. We moeten oppassen dat we straks niet alles veranderd hebben, zonder dat er iets verbeterd is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 80    Gemiddelde: 1.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. carla at 22:16

  Ik ben heel benieuwd of Jeroen nu gelijk gaat krijgen, ik denk van niet, Jessie deed het best goed maar ze wilden het niet zien, de tijd zal het leren.

 2. Margriet at 14:29

  Ja Jessy zal gemist worden!!!! Wat denkt ie nou wel. Er moet wel iemand komen die paal en perk stelt dat is duidelijk. En ik hoop dat ze in de nieuwe bewoner ook echt gekeken hebben of het de juiste toevoeging is. Iemand die het hele zooitje weer met beide benen op de grond zet en het be houd. Want anders wordt het een gesticht voor psychische patiënten.

 3. maria at 10:50

  eindelijk trekken er nu toch nog topianen hun mond open.
  denk dat billy en romy dachten wij worden de baas want we zitten er langer in.
  wat ze zelf al aangeven; dom krijgen hun trekken nu thuis leer er van billy en luister ook eens naar de andere eerlijkheid duurt het langst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *