Jeroen denkt dat zijn ruzie met René nog wel even gaat duren

Jeroen denkt dat zijn ruzie met René nog wel even gaat duren

De Jeroen en René story gaat nog gewoon door. De onenigheid ontstond vanmorgen toen Jeroen een nieuwe werkwijze presenteerde in een centraal. De dag staat een beetje in het teken van de twee want Jeroen is nog altijd boos. Hij kletst met Jacco in de tuin wat na over wat er allemaal gebeurd is. Jacco hoopt dat Jeroen en René ondanks hun ruzie en meningsverschillen nog wel normaal met elkaar om kunnen gaan. Daarom stelt Jacco aan Jeroen voor om eens met René te praten. Want wat er ook gebeurd je moet met elkaar door voegt hij eraan toe. Jeroen laat weten dat de manier waarop mede bewoner René hem te kakken heeft gezet hoog zit. En schudt dan ook zijn hoofd als hij het idee van Jacco hoort. Hij denkt dat hij nog een hele tijd ruzie zal hebben met René, al is Jeroen het wel met Jacco eens dat René en hij een gesprek moeten hebben.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ria at 09:49

  De groep i ook een slappe hap hebben nergens verstand van dan alleen maar mooi wezen en geld opmaken.Laat jullie horen als je het wil veranderen anders is Jessi weg en heeft Rene de touwtje in handen.

 2. anneke at 23:21

  Die Rene staat daar voor hem met zijn hand gebaren of hij wil zeggen ( ik doe het op z’n Nederlands want ik kan geen Engels)
  En zo praat jij tegen mij en je praat zo tegen mij.
  En zo praat je niet over mij ,zo met dat vingertje.

 3. Marja at 21:47

  Rene voelt zich ver verheven boven Jeroen en is erg tevreden over zichzelf . Alsof hij al zoveel heeft gepresteerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *