Fay vertelt Demi dat René gevoelens voor haar heeft en heel de dag aan haar denkt

Fay vertelt Demi dat René gevoelens voor haar heeft en heel de dag aan haar denkt

Fay en Demi zitten op de schommelstoel wat te kletsen. Fay heeft Demi iets te vertellen.

Fay heeft namelijk van Chipp gehoord dat René elke dag aan Demi zou denken. Als hij gaat slapen, als hij wakker wordt en ook overdag. Ik vind het echt creepy voegt ze eraan toe. Demi schrikt van deze woorden en geeft aan dat zij het ook maar eng vindt. En benadrukt dat ze echt niks van hem wil en dat ze het niet prettig vindt dat hij elke dag aan haar denkt. Stop ermee! Wat moet ik hiermee zucht ze. De twee besluiten uiteindelijk advies te vragen aan Romy. De zusjes roepen haar dan ook en vertellen vervolgens wat ze gehoord hebben. Ook Romy is verbaasd, nee doe normaal dit is niet goed hoor Deem reageert ze. Ik vind dat René er niets aan kan doen dat hij gevoelens heeft voor jou maar ik vind ook dat het eigenlijk niet kan. Hij had je vader kunnen zijn gaat ze verder. Het drietal zoekt vervolgens naar een mogelijke oplossing en uiteindelijk willen ze dat Demi met René gaat praten. Hoe lastig dat ook is. Als je dat gaat doen geef me maar een seintje laat Romy haar weten. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. yasmine at 23:58

    Het leeftijd verschil tussen billy em jessie ook. Leeftijd is maar een getal zolang ze maar niet minderjarig zijn. Overdrijven is ook een kunst.

  2. anneke at 23:17

    Als je met hem gaat praten doe dat dan in de groep , dan zegt hij dat het niet zo is staat hij daar mooi voor gek.
    Het idee dat hij dat in beeld is wel erg eng.
    Dus als jullie gaan stemmen dan wist ik het wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *