René vindt dat Jeroen te weinig inhoudelijke kennis heeft

René vindt dat Jeroen te weinig inhoudelijke kennis heeft

Vandaag gaat het niet zo lekker tussen René en Jeroen. De twee hebben sinds vanmorgen al ruzie. Uiteindelijk gaat Jeroen weer het gesprek met hem aan.

Jeroen vraagt dan ook aan René of ze buiten even kunnen praten. En zegt daarna dat hij vier pogingen heeft gewaagd om dit voor elkaar te krijgen. De afgelopen maanden had ik het gevoel dat er niet naar mij geluisterd werd. Het is niet dat ik niet wil maar het heeft er alles mee te maken dat er niet naar mij geluisterd wordt voegt hij eraan toe. René vindt dat hij daar een denkfout maakt en vertelt dat hij veel kennis en ervaring heeft. Hij noemt vervolgens op wat hij allemaal in zijn leven heeft bereikt en ook wat hij in Utopia heeft bereikt. Ik heb de intentie om de groep te laten groeien met ieder zijn eigen kwaliteiten. En krijg nu het gevoel dat jij alleen maar veranderingen wil doorvoeren om daarna jezelf op de borst te kunnen kloppen. Met Jessie boterde het soms ook niet maar ik kreeg wel respect voor hem.  Ik kreeg van hem namelijk wel echt een eerlijke, gefundeerde mening legt hij verder uit. En daar was ik het niet altijd mee eens, maar ik kon het hebben omdat Jessie wel echt over zaken nadacht. Je mist inhoudelijke kennis om een bepaalde structuur op te zetten benadrukt hij. Jeroen gaat hier vanzelfsprekend tegenin, hij weet zeker dat hij in staat is om het voor elkaar te krijgen. De discussie duurt voort en de twee gaan wederom ruziënd uit elkaar. Wat een mongool mompelt Jeroen nog als hij wegloopt. Hapsnurker bromt René.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. anneke at 23:12

    Rene had ook al wat te vertellen over Floor met haar pad , had hij ook al verzonnen.
    Had dat dan gedaan , je weet alles zo goed.

  2. Margriet at 16:47

    Voor mij is dit een beetje de pot verwijt de ketel. Want blèren kunnen ze allebei goed. En ik ben dan ook bang dat als er geen sterk persoon binnen komt dan wordt het helemaal niets meer. Want dan wordt het een klasje ongeleide projectielen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *