De bewoners zijn druk bezig voor de baas beach party

De bewoners zijn druk bezig voor de baas beach party

Een nieuwe dag in de mini samenleving van Nederland is aangebroken. De ochtend zit er alweer grotendeels op. Maar wat is er allemaal gebeurd? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

De meeste bewoners zijn al vroeg wakker. Het is vandaag immers een drukke dag. Vanavond staat namelijk het evenement Baas Beach party op het programma. De voorbereidingen zijn dan ook druk gaande. Aangezien het feest binnen wordt gehouden, wordt de loods omgetoverd tot een grote strandtent. Terwijl Bas zich bezighoudt met de look van de loods en maskers ophangt, wordt het podium voor de 538 dj’s opgebouwd. Ook de andere bewoners helpen uiteraard een handje, zo maakt Chipp slingers en houden Linda en Madilia zich bezig met de garderobe. Ondertussen is Beau druk bezig met haar eigen voorbereidingen. Vanmiddag komt er een vriendinnengroep langs voor een vrijgezellenfeestje en Beau verzorgt de high tea, de secret box en de rondleiding. De tweeling helpt Beau een handje met de versieringen. Kortom een productief dagje is begonnen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 11:12

    leuke kans voor beau want verder deed ze ook niets anders dan sporten.
    top meid bemiddel ook graag in ruzie wordt vaak niet in dank genomen .
    maar ze probeert het wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *