Vanavond komen er een aantal mooie mannen speciaal voor de vrouwelijke bewoners

Vanavond komen er een aantal mooie mannen speciaal voor de vrouwelijke bewoners

Terwijl de voorbereidingen voor Baas Beach Party nog altijd in volle gang zijn, heeft Romy een leuk nieuwtje voor alle vrouwen. Een paar dagen geleden besloten Beau en Romy om mooie mannen uit te nodigen voor het feest, aangezien Bas de finalisten van Miss Nederland heeft uitgenodigd. Daarbij heeft Bas tegen de 538 dj’s gezegd dat alle bewoners single zijn tijdens de Baas Beach Party, wat bij Beau in het verkeerde keelgat is geschoten. Het plan leek even niet door te gaan, maar in de middag komt Romy met een grote lach naar Beau toe. Als Romy haar laat weten dat er echt een paar mooie mannen naar Utopia komen vanavond, reageert Beau enthousiast. Echt? Niet waar! reageert ze verbaasd. De twee kunnen hun geluk niet op en samen grinniken ze om hun geheim plannetje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 13:01

    beau sorry hoor maar van af dag 1 zei bas al geen realatie meer te willen binnen.
    toch denk jij nog steeds dat het wel zo is jammer en erg dom.
    het gaat bas puur om de lust ben jij ook in mee gegaan weet je nog.
    dus jaloers zijn heeft weinig zin boeit hem ook totaal niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *