Jacco gaat vandaag optreden op Dutch Valley

Jacco gaat vandaag optreden op Dutch Valley

Jacco is al de hele middag bezig met de voorbereidingen voor zijn optreden op Dutch Valley. Romy en Billy zijn nieuwsgierig hoe het met hem gaat. De grote dag, hoe voel je je vraagt Romy. Jacco antwoordt aan zijn mede bewoners dat hij zich relaxed voelt en geen last heeft van zenuwen. Ik vind het hartstikke leuk om op te treden voor zoveel mensen. Het is alleen maar genieten voegt hij er vrolijk aan toe.  Hoewel Billy aan de ene kant blij is voor haar mede bewoner Jacco, vindt ze het aan de andere kant ontzettend jammer dat ze er niet bij kan zijn…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *