Linda is gefrustreerd omdat ze tijdens haar work-out gestoord wordt

Linda is gefrustreerd omdat ze tijdens haar work-out gestoord wordt

Linda’s doel is om af te vallen in Utopia. Deze week is ze dan echt begonnen met haar afvalproces en vandaag gaat ze dan ook weer de gym in. Maar terwijl ze rustig haar oefeningen doet, komen Beau en Romy in de gym hun paaldans act oefenen op muziek. Linda’s work-out wordt dus verstoord en ze besluit er mee te stoppen. Bij Billy en Madilia uit ze haar lichte frustratie. Ik ga niet als er mensen meekijken sporten vervolgd ze lachend. Dit begrijpt Billy helemaal. En vindt het jammer voor Linda, dat ze eindelijk besloot te sporten maar hierin werd gestoord. Ach ik heb in ieder geval iets gedaan reageert Linda triomfantelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *