Madilia en Floor zijn bang dat ze geen fooi krijgen om hun paaldans act

Madilia en Floor zijn bang dat ze geen fooi krijgen om hun paaldans act

Wat gebeurd er deze middag nog meer in huize Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Floor en Madilia nemen even pauze van hun taken voor de Baas Beach Party en kletsen op de schommelbank. Volgens Floor maken zij en Madilia minder kans op fooi bij hun paaldans act, aangezien ze als laatste aan de beurt zijn. Paaldans lerares Gabriela zal beginnen en ook de optredens van Beau en Romy zullen beter zijn dan die van hun. Al het geld zal dus al op zijn, voordat zij aan de beurt zijn. Floor  wil dit graag met Bas bespreken, het zou eerlijker zijn als fooi pas aan het einde van alle optredens wordt gegeven. Maar Madilia denkt op haar beurt dat ze überhaupt geen fooi zullen krijgen. De andere vrouwelijke mede bewoners trekken alles uit de kast om zo sexy mogelijk op te treden, iets waar Floor en Madilia niets mee hebben.

Chipp is ondertussen nog steeds bezig met de slingers voor het feest. En krijgt hij hulp van Fay. Als een getrouwd stel kibbelen de twee over hoe de slingers gemaakt moeten worden en waar ze moeten hangen. Op de vide maakt Madilia Jacco op voor zijn optreden. Zorgvuldig gebruikt ze haar make-upproducten om Jacco een stralende huid te geven. Jacco zal zijn optreden op Dutch Valley vastleggen en mag hiervoor Madilia’s camera gebruiken. Ze legt aan Jacco uit hoe de camera werkt en waar hij allemaal op moet letten tijdens het filmen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *