Linda en Noah zijn geïrriteerd omdat Floor en Madilia niks uitvoeren

Linda en Noah zijn geïrriteerd omdat Floor en Madilia niks uitvoeren

Linda lijkt helemaal klaar te zijn met Floor. Bij Noah uit ze haar frustratie. Volgens Linda voert Floor maar weinig uit, terwijl zij zich uit de naad werkt. Het irriteert me gewoon vervolgd ze boos. Noah begrijpt precies wat ze bedoelt en vindt dat Floor, maar ook Madilia vaak weinig uitvoeren. De twee zijn het erover eens dat als het zo verder gaat, Floor weer stemmen verdient bij de volgende stemronde. Het verbaast Linda ook dat veel bewoners zich niet aanbieden als er iets gedaan moet worden. Het feit dat Chipp slingers aan het knippen is, terwijl zij stoelen en tafels aan het sjouwen is kan ze ook bijna niet geloven. Ik snap dat gewoon niet sluit ze het gesprek zuchtend af. Ben jij het met Linda en Noah eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 16:59

    best vragen mag ook hoor uit hun eigen gebeurt er niets dat weten jullie 2 nu ook wel.
    linda dit waren jou vriendinnen ga er heen en zegt het nu is het weer roddelen.
    jij denk trek noa erbij mee want hij zeg er ook wel wat van.
    zodat jij achter wegen blijf echt sneaky.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *