Noah gaat over de flos door Le Luifel en een kapot gemaakte hogedrukspuit

Noah gaat over de flos door Le Luifel en een kapot gemaakte hogedrukspuit

Als Jacco Le Luifel in komt lopen, merkt hij op dat het hele plafond eruit heeft gehaald. Noah antwoordt dat Cemal hem met René eruit heeft gehaald vanwege de vetplekken die erin zaten.

Linda vindt dat op haar beurt wel opgeknapt moet worden. Maar als we het opknappen moeten we wel goed materiaal gebruiken benadrukt ze. En vertelt vervolgens dat ze gehoord heeft dat René er wederom planken tegenaan wil hangen. Dan kun je het over een paar maanden weer eruit halen gaat ze zuchtend verder. Noah zegt dat hij wel een beetje naar wordt van de hele situatie. Ik ben nu eindverantwoordelijke van Le Luifel. Maar anderen beslissen hoe het eruit moet zien hier voegt hij er geërgerd aan toe. Gaan ze ook mijn boot inrichten?

Wat later barst de bom helemaal bij Noah als de frituurpan niet meer aan wil gaan. René die bezig is geweest in Le Luifel schiet hem te hulp. Maar na wat pogingen is het nog niet gelukt. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is, ziet Noah dat er over een los slingerende hogedrukspuit gereden wordt. Ja, die is nu naar de kloten! Wat ben ik er klaar mee dat mensen hun tyfuszooi overal laten liggen roept hij. Chipp en Fay hebben hem laten liggen en Noah vindt dat zij dan ook voor de kosten mogen opdraaien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Else at 13:50

  Kort lontje die Noah. Jammer. Over de hogedrukspuit heeft hij wel gelijk trouwens.
  Ik dacht al eerder: hij heeft denk ik wel last van een menstruele cyclus nog!
  Maar nu duurt het wel erg lang achter elkaar. Wie weet wat die hormoonspuiten allemaal teweeg brengen aan emoties?

  En heeft hij misschien ook ADHD? Dit gedrag is wel de keerzijde van lekker actief bezig zijn: uit zijn pan gaan, uit de bocht vliegen. Net als bij Bil en Romy.

 2. Kelly at 07:44

  Heeft Noa last van opvliegers?
  Of is hij gewoon een ordinaire driftkikker? Zet al vanaf dag 1 een grote smo*l op om het minste geringste. Ik vind hem een asociale knakker zo.

 3. maria at 17:03

  nou nou noa je bent goed bezig ik heb nog geen dag gezien dat je niet boos of loop te schelden.
  heb je het wel naar je zin daar de klopt echt iets niet,
  je komt over als een tweede bil nou daar al genoeg aan binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *