De bewoners ontvangen een aantal gasten uit de buitenwereld voor het Baas Beach feest

De bewoners ontvangen een aantal gasten uit de buitenwereld voor het Baas Beach feest

Voor de Baas Beach Party komt er veel bezoek van de buitenwereld. Onder andere de dj’s van radio 538 en Gabriela van de paaldans les en komen langs voor het feest. Ook de tweeling Sharon en Esmee, die “bekend” zijn van tv, zijn net aangekomen in Utopia. Ze zullen gezellig meefeesten tijdens de Baas Beach Party en daarna een nachtje blijven slapen. De tweeling wordt feestelijk onthaald door de bewoners en maken gauw kennis met iedereen. Wat zijn jullie mooi roept Romy. De tweeling is heel dankbaar dat ze een dagje in Utopia op bezoek mogen komen. En verbazen zich over de bewoners en hun verblijf in Utopia. Ik vind het echt heel knap dat jullie dit doen zegt Sharon. Ze kunnen zich niet voorstellen om zo lang zonder hun familie te zijn. Demi en Fay en de tweeling van tv kunnen het goed vinden en al gauw vliegen de kreten als “twinning is winning” iedereen om de oren. De bewoners en de nieuwe tweeling kletsen gezellig verder en de groep begint aan een rondleiding.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *