Jacco is vertrokken uit Utopia voor Dutch Valley

Jacco is vertrokken uit Utopia voor Dutch Valley

Jacco mag Utopia tijdelijk verlaten. Hij gaat naar Dutch Valley. Hij neemt dan ook afscheid van alle bewoners, die hem natuurlijk veel succes wensen. Hij moet toegeven dat hij nu toch wel een beetje zenuwachtig begint te worden. Na lieve woorden van iedereen loopt Jacco richting de poort. Billy en Romy lopen met hem mee. Ga lekker genieten adviseert Romy haar mede bewoners. Romy en Billy  geven hem nog een dikke knuffel en dan is het echt tijd voor Jacco om te gaan. Ik heb er super veel zin in zegt Jacco nog snel, voordat hij de poort uitloopt. Veel succes Jacco!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *