Noah en Linda zijn helemaal klaar met Madilia omdat ze niet helpt met friet bakken

Noah en Linda zijn helemaal klaar met Madilia omdat ze niet helpt met friet bakken

Noah en Linda staan samen in Le Luifel friet en snacks te bakken voor de bewoners. Iedereen moet even goed eten voor het feest van Baas Beach begint. Madilia zou hier bij helpen maar is nergens meer te vinden tot grote irritatie van Linda. Die zal wel weer een jurkje aan het passen zijn moppert ze. Dat Madilia niet helpt en weer verdwenen is, zit de twee flink dwars. Zie je? Is ze weer verdwenen vervolgd Linda terwijl Noah knikt. Ik heb het hier al met René over gehad en die vond dat er rekening moest worden gehouden met het feit dat sommige bewoners erg jong zijn. Misschien dat zij daarom hun werk nog niet goed doen. Ik ben 25 roept Noah. volgens de twee is dat dan ook geen excuus. Als Madilia Linda en Noah uiteindelijk opzoekt, doen de twee alsof er niks aan de hand is. Ze vragen vriendelijk of ze wil doorgeven dat er friet klaar staat. Oké, ga ik wel even zeggen roept Madilia en vrolijk huppelt ze weer weg. Laat ook allemaal maar zitten zucht Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. maria at 17:08

    kijk dat bedoel ik nou ze zeggen er zelf geen zak van wat zeik linda dan.
    leeftijd maak niet uit je mag er iets van zeggen linda maar durf je niet jou dinnetje ook,
    je hoopte vast dat noa het zou doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *