Chipp ziet graag dat Madilia en Floor genomineerd worden

Chipp ziet graag dat Madilia en Floor genomineerd worden

Linda kan haar gevoel over Madilia niet loslaten en deelt haar irritaties met Chipp. Ze vindt het ontzettend vervelend dat sommige mensen niks uitvoeren en op belangrijke dagen gewoon niet in de buurt zijn. Samen met Noah heeft ze dit zojuist uitgebreid besproken in Le Luifel. Als Chipp dit te horen heeft gekregen, komen zijn ergernissen ook naar boven. Hij is het namelijk helemaal met Noah en Linda eens. Hij vindt dat Floor en Madilia werkelijk nooit iets uitvoeren. Op ieder evenement doen ze helemaal niks voegt hij eraan toe. Dit was voor mij echt de ideale bank opstelling. Chipp heeft dit naar eigen zeggen al een paar keer aangekaart tijdens vorige evenementen maar dit heeft  niets opgeleverd. Niet te doen! Ze hebben echt geen moer gedaan benadrukt hij. Er wordt afgesproken om vanavond of morgen Floor en Madilia hier mee te confronteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Karel at 08:19

    Chip en Linda hebben jullie niets anders te doen dan te roddelen chip doe niks anders dan ze tweeling in de gaten te houden en praatjes maken en Linda niks anders dan praten over een ander en ETEN kijk naar jullie eigen doen en laten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *