Een samenvatting van de Baas Beach Party

Een samenvatting van de Baas Beach Party

Afgelopen avond vond het evenement Baas Beach Party plaats in Utopia. Hoe het feest gelopen is lees je in dit bericht terug.

Zodra de dj’s van 538 en de bezoekers binnen waren kon het feestje beginnen. De bezoekers kijken rustig rond en halen allemaal een drankje, terwijl de 538 dj’s begint te knallen met de muziek. Bas heeft iedereen welkom geheten en veel plezier gewenst. Beau en Romy staan achter de bar en ondanks dat het bier heel even is gestopt met stromen, wordt iedereen goed geholpen. Niet veel later is het tijd voor de paaldans wedstrijd. Hetgeen waar een aantal bewoners wekenlang aan geoefend hebben met behulp van lerares Gabriella.

Billy begint als eerste met haar act en het publiek barst los. Wat later hangt Romy ondersteboven in de paal en ze geeft een fantastische showtje weg. Vanuit het publiek klinkt er gejoel en gefluit. Hierna is Beau aan de beurt, die ook zonder Gabriella heel veel getraind heeft. Haar act gaat soepel en alles wordt perfect uitgevoerd, tot ze tijdens een draai van het podiumpje valt. De paal blijkt iets te glad maar ze probeert het gewoon nog een keer. Ondertussen blijft Johan druk bezig achter de bar. Madilia en Floor hebben besloten de act samen op te voeren. In rode op elkaar afgestemde kleren doen de twee samen en apart een aantal trucjes. Hun act wordt afgesloten met een dans op verschillende nummers. Ze e huppelen door de zaal om het publiek op te zwepen en klimt Floor langs de paal op de schouders van Madilia. Ook doet er een man mee, Chipp klimt de paal in. En geeft een goede show weg en de vrouwen in het publiek worden wild. Tussen de acts van de bewoners door, geven Gabriella en haar danspartner Phiranan ook nog een show weg om de bewoners nog eens te laten zien hoe het moet. Uiteindelijk is er een winnares gekozen door Gabriella. Bas heeft de top 3 aangekondigd Beau, Billy en Floor en Madilia. Hierna heeft hij de beurt gegeven aan Gabriella om de winnares bekend te maken. Deze is gekozen op basis van bijvoorbeeld show, lenigheid en uitstraling. De winnares is… Beau. Ze heeft een geldbedrag ter waarde van 500 euro gewonnen! Hierna ging de avond nog even door, het was een gezellige geslaagde avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Else at 14:00

  Dat geld zou dan van de fooien moeten zijn…?
  En na elke deelnemer zouden de bezoekers fooi geven. die geven niet zoveel fooi hoor.
  Madilia en Floor waren immers bang dat zij het minste zouden krijgen omdat ze als laatste moesten optreden.
  Of: iedereen heeft fooi gehad, en dan nog ergens vandaan( waar vandaan?) die € 500,-!
  Tja, wie zou dat weer betalen??! De organisatie die hier achter zit.

 2. anneke at 12:42

  En weer geld gewonnen die er niet is, o natuurlijk is het er wel Bas heeft het voor het zeggen en omdat het zijn vriendinnetje is kan het wel
  Er is toch al te veel geld uit gegeven.
  Billy heeft haar geld weer in de bv gestopt dus het kan.
  Even snel verdiend ,Billy heeft er drie dagen hard voor gewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *